Schedule:

Saturday


All Times in Pacific Daylight Time
  • 10:00 AM - Opening and Announcements with Shayne Thames and Lidice Mendoza (1h)

  • 11:00 AM - Voice Actor Panel with Ryan Drummond, Mike Pollock and Cindy Robinson (30m)

  • 11:30 AM - Meet Sonic the Cosplayer! (15m)

  • 11:45 AM - Lee Majdoub Meet and Greet 1 (15 min)

  • 12:00 PM - Sonic Prolouge (25m)

  • 12:30 PM - Sonic Boom Panel with Bill Freiberger, Sam Freiberger, Alan Denton and Greg Hahn (30m)

  • 1:00 PM - The Works of Sasso Studios (30m)

  • 1:30 PM - Lee Majdoub Panel (30 min)

  • 2:00 PM - The Zielo Cave with Gigi Dutreix (30 min)

  • 2:30 PM - Comics Panel with Ian Flynn, Evan Stanley, Jon Gray, Gigi Dutreix, Reggie Graham and Abigail Starling(30m)

  • 3:00 PM - Meet SEGA Scourge! (15m)

  • 3:15 PM - Lee Majdoub Meet and Greet 2 (15m)

  • 3:30 PM - SAGE Panel (30m)

  • 4:00 PM - Meet Doryan Nelson! (30m)

  • 4:30 PM - Meet Katie Chrzanowski! (30m)

  • 5:00 PM - Cosplay Judgement, Results, Raffle, and closing for tomorrow with Shayne Thames and Lidice Mendoza (1h)

Sunday
10:00 AM - Balena Productions Presents Sonic in Camping Chaos (20 Minutes)

10:20 AM - Sonic Triple Trouble 16-bit - Deep Dive Sonic Revolution (10 Minutes)

10:30 AM - SonicpoX Presents Sweet Dream & Unreleased Sonic Misadventures Silver Promo (3 Minutes)

10:35 AM - Earless Team's SRB1 Presentation: "Pocket Lapse" (15 Minutes)

10:50 AM - Sonicguru Presents The Phantom Ruby Paradox (SONIC MANIA THEORY) | BLUE BLUR - Ep. 22 (7 Minutes)

10:57 AM - Wrath of Nazo Work in Progress Scene by Chakra-X (1 Minute) Sonic Mania Plus & TSR Trailers done by Doryan Nelson (2 Minutes)

11:00 AM - SPD64 Entry [Sonic Sketchbook] (8 Minutes)

11:10 AM - The Works of Sasso Studios (30m)

11:40 AM - Sonic Mania Adventures Complete (11 Minutes)

11:51 AM - Doryan Nelson Mania Trailer, Sonic Riders Animation Trailer, Sonic Riders Tournament edition 1.2 (3 Minutes)

11:54 AM - Sonic Mania Adventures Part 6 (Holiday Special)

11:57 AM - 12 PM Music Break

12:00 PM - Team Sonic Racing Overdrive Complete (10 Minutes)

12:10 PM - Sonic Riders Tournament Edition Panel (10 Minutes)

12:20 PM - SonicSong182 [Ep.1] [Ep.2] Ask the Sonic Heroes! - Team Forces (Home Edition) & Team Dark Halloween (36 Minutes)

1:00 PM - SonicSong182's Kn (30 Minutes)

1:30 PM - OVAS Chat & Chill (30 Minutes)

2:00 PM - Sonic Revolution Digital Concert

Sonic the Hedgehog and related characters and indica © and ™ 1991 - 2020 SEGA | Sonic Team
Sonic Revolution created by Sonic Remix and Angelidia
Sonic Revolution is not affiliated with SEGA

Sonic Revolution Events
2013 - 2020

Website Created by Sonic Remix Studios